Kortlægning

Kortlægningen skal bidrage til at friluftslivets interesseområder kan indgå i den kommende planlægning på havet, som er på vej i hele EU. Det er kun sektorer der er kortlagt, som tages med i planlægningen – så støt friluftslivets inddragelse i havplanlægningen ved at deltage i kortlægningen! Projektet støttes af Udlodningsmidler til friluftslivet.

Danmarks 7.300 km kyster anvendes til mange former for havfriluftsliv. Projektet forsøger for hver aktivitet at få kortlagt, hvor den foregår, ved at spørge udøverne – både dem i klubber og dem som laver aktiviteten på egen hånd. Alle friluftsaktiviteter, der har tilknytning til havet kan deltage – om du samler rav i strandkanten eller bruger havets op-vinde til hanggliding, dykker, står på vandski, sopper eller laver andet med tilknytning til havet. Hvis din aktivitet ikke står på listen inde i kortlægningen, skriver du den bare på under ’andet’

Sådan kommer du i gang

Klik på kortet eller på linket nedenfor fra en computer. Undersøgelsen understøttes desværre ikke p.t. til mobiltelefon. Følg instruktionerne, vælg aktivitet, og marker hvor du laver den, samt udfyld lidt info om stedet. Marker så mange aktivitetssteder, som du synes. Du kan skifte til en anden aktivitet og markere hvor du udøver den.

Deltag i kortlægningen.

Du kan læse mere om projektet og havplanlægningen i menuen øverst.

Se resultaterne af undersøgelsenførste år på www.havfriluftsliv.dk/result/result-1year.html